Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vizita Papei In Bulgaria

Vizita Papei In Bulgaria

Sfântul părinte a oficiat o slujbă în față mulțimii din piața alexandr nevski și a transmis mesaje legate de problemele lumii contemporane. Papa francisc a început duminică dimineață vizita pe care o face în bulgaria și macedonia de nord, o vizită în care va trebui să procedeze cu mare atenție din cauza sensibilităților pe relația cu bisericile ortodoxe din cele două țări balcanice în care catolicii sunt o mică minoritate, notează reuters.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Papa francisc își continuă astăzi vizita oficială în bulgaria. Este prima vizită a unui papa în bulgaria în ultimii 17 ani, o țară cu 7 milioane de locuitori și cu o minoritate catolică de 58.000 de oameni. După vizita în bulgaria, papa francisc va vizita macedonia de nord.

Vizita Papei Francisc In Romania Ii Să Mergem Impreună Documentare Radio Romania Actualităţi Online
vizitati articolul complet aici : http://www.romania-actualitati.ro/vizita_papei_francisc_in_romania_ii_sa_mergem_impreuna-127685
Preotul catolic a poposit la rakovski, o localitate din sudul bulgariei, unde suveranul pontif va da prima împărtăşanie unui număr de 242 copii. De la criza imigrantilor din 2015. După vizita în bulgaria, papa francisc va vizita macedonia de nord.

Potrivit afp, papa intenţionează să îi încurajeze pe cei 44.000 de vizitele în bulgaria şi macedonia de nord vin ca răspuns la invitaţii transmise de şefii celor două state.

Potrivit afp, papa intenţionează să îi încurajeze pe cei 44.000 de vizitele în bulgaria şi macedonia de nord vin ca răspuns la invitaţii transmise de şefii celor două state. Începe vizita istorică a papei francisc în bulgaria, o ţară preponderent ortodoxă. Papa in bulgaria, primit cu respect rece de catre biserica ortodoxa.

Monseniorul ieronim iacob, vicar de dobrogea, a mers în bulgaria pentru a asista la vizita papei francisc. Noi aşteptăm vizita, care trebuie confirmată. Este a unsprezecea vizită în europa.

Vizita Papei In Bulgaria
vizitati articolul complet aici : https://pintarbukuk.web.app/vizita-papei-in-bulgaria.html
De la criza imigrantilor din 2015. Papa francisc va efectua începând de duminică vizite în bulgaria şi macedonia de nord. Sfântul părinte a oficiat o slujbă în față mulțimii din piața alexandr nevski și a transmis mesaje legate de problemele lumii contemporane.

Sfântul părinte a oficiat o slujbă în față mulțimii din piața alexandr nevski și a transmis mesaje legate de problemele lumii contemporane.

Noi aşteptăm vizita, care trebuie confirmată. Că relaţia dintre vatican şi biserica ortodoxă bulgară este una tensionată o demonstrează şi faptul că liderii acesteia au interzis. Papa francisc a transmis un mesaj video poporului bulgar, difuzat cu două zile înaintea vizitei pe care o începe în bulgaria.

Papa francisc a sosit duminică în bulgaria, în cadrul unui turneu de trei zile în balcani menit să ilustreze deschiderea suveranului pontif faţă de creştinii ortodocşi şi care va cuprinde şi o vizită la altarul din skopje al maicii tereza, canonizată de francisc în 2016, transmit bta, dpa şi afp. După vizita în bulgaria, papa francisc va vizita macedonia de nord. Stirile zilei din actual :

Aproape Totul Despre Venirea Papei Francisc In Romania
vizitati articolul complet aici : https://adevarul.ro/news/eveniment/aproape-totul-despre-venirea-papei-francisc-romania-1_5ccefe51445219c57e469049/index.html
Vizita papei francisc în bulgaria, ţară cu populaţie majoritar ortodoxă, unde dintre cei 7,1 milioane de oameni doar 58 de mii sunt catolici, este, așadar, o misiune delicată. Potrivit afp, papa intenţionează să îi încurajeze pe cei 44.000 de vizitele în bulgaria şi macedonia de nord vin ca răspuns la invitaţii transmise de şefii celor două state. Stirile zilei din actual :

Papa in bulgaria, primit cu respect rece de catre biserica ortodoxa.

Vizita papei francisc se va desfășura la bucurești, pe 31 mai, la șumuleu ciuc și la iași, pe 1 iunie, respectiv la blaj, pe data de 2 iunie. Papa francisc va vizita luni, în timpul vizitei oficiale pe care o va efectua în bulgaria, centrul de refugiaţi de la vrazdebna, unde sunt găzduiţi circa 50 centrul de la vrazdebna este unul dintre cele trei de acest fel existente în bulgaria şi are o capacitate de 370 de persoane, în prezent fiind găzduiţi. Este a unsprezecea vizită în europa.

Posting Komentar untuk "Vizita Papei In Bulgaria"